Wednesday, July 23, 2014

TEMPAHAN BARANG HAJI DIBUKA SEKARANG


Tempahan untuk HAJI 1435H dibuka sekarang. 

Pengeposan akan bermula pada 30 Ogos 2014.

Pertanyaan tentang stok sila PM di Inbox PAGE atau langsung sms/whatsapp 0122560257

Terima kasih :)

Monday, July 21, 2014

MINI TELEKUNG LENGAN PUTIH


Assalamualaikum

Mini Telekung Lengan Putih sudah ada stok. Untuk yang pernah tanya atau nak order sila inbox atau sms/wasssap 0122560257.

Esok masih boleh pos, tadi dah tanya pegawai pos. Jadi pada sesiapa yang nak mini telekung lengan ni boleh terus order dan buat pembayaran, esok dipos. Atau yang mahu dipos pada 30hb juga boleh. Buat pembayaran dan stok akan disimpan untuk anda.

Sila maklum untuk musim haji,barang-barang sangat cepat habis. Sekarang order-order untuk haji juga sudah mula masuk. Jika ada pertanyaan terus inbox ya. tq 

HARGA : RM79

Friday, July 18, 2014

TESTIMONI CUSTOMER : MAXI DRESS, JUBAH DRESS HAWWA JAMEELA DAN SELUAR ALADDIN


Alhamdulillah customer yang akan pergi umrah akhir ramadhan minggu depan. 
Syukur semua yang dibeli beliau berpuas hati. 

Alhamdulillah dapat kirimkan salam untuk Rasulullah dan mohon didoakan supaya dapat ke Tanah Suci lagi tahun depan bersama keluarga.

Subhanallah semua customer Hawwa Firdaus semua baik hati 

terima kasih, semoga Allah mudahkan perjalanan puan ini sekeluarga minggu hadapan..

TESTIMONI CUSTOMER : TELEKUNG HAWWA LITUPI


Alhamdulillah, ingatkan customer haji ya. rupanya beli untuk umrah bulan 12. bagus buat persiapan awal. Ada juga customer2 sblum ni yang dah mula beli utk preparation umrah hujung tahun. 

terima kasih puan 

Alhamdulillah customer yang berpuas hati dengan Telekung Hawwa Litupi kita.
terima kasih puan 


Thursday, July 17, 2014

KURSUS PERDANA HAJI WP 1435H

KURSUS PERDANA HAJI WP 1435H PADA 9 & 10 OGOS 2014 DI MASJID PUTRA, PUTRAJAYA.

THWP telah mengeluarkan surat panggilan kepada bakal haji 1435 untuk menghadiri Kursus Perdana Haji pada 9 dan 10 Ogos 2014 di Masjid Putra Putrajaya. Kursus hanya dijemput kepada Bakal Haji 1435 yang berurusan dengan THWP saja.
Bakal haji perlu menjawab untuk hadir apabila menerima surat panggilan ini.
Jumlah peserta yang hadir perlu diketahui bagi persiapan makan iaitu minum petang pada 9 Ogos dan sarapan pagi dan makan tengahari pada 10 Ogos. Makanan disediakan dan ditanggong kos nya oleh TH .

Bakal Haji perlu membuat Pendaftaran pada 9 Ogos jam 2.00 ptg. Jika bakal haji datang lebih awal, makan tengahari pada hari tersebut tidak disediakan.

Kursus Perdana Haji akan berakhir sebelum Zohor pada 10 Ogos 2014.
-------------------------------------

Sumber : www.tanahsucimabrur.blogspot.com 
/ Blog Haji Saya

JUBAH PUTIH COTTON RENDA


Telekung Hawwa Litupi - RM97
Jubah Putih Cotton Renda - 139

Tuesday, July 15, 2014

MAXI DRESS BIG SAIZ


Assalamualaikum ,
Alhamdulillah petang tadi dapat pic dari customer yang baik hati. Gambar pakai maxi dress big saiz cotton masa pergi umrah awal tahun ni. Masa pergi umrah puan ni beli warna hitam dan grey kalau tak salah. 

Dan last week repeat order lagi untuk maxi big saiz ni. beli tiga warna yang tinggal saja. warna yang tinggal ni pun semua cantik2 je.

Maxi big untuk orang saiz XL dan 2XL.
warna yang tinggal cuma
-Maroon
-Pumpkin
-Turquoise

Harga RM130.
terima kasih puan sebab support kita